Вітаємо учасників Спартакіади

  • 79

Завершилася ІІ-а відкрита Спартакіада серед збірних команд внутрішньо переміщених осіб Мелітопольської громади та інших окупованих громад Запорізької області за сприяння управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької. 

Нагадуємо, що Спартакіада проводилася з шести видів спорту: футзал, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс, дартс.                                                                                                              

Останніми були змагання з шахів та футзалу. Виступ наших спортсменів у цих змаганнях можна назвати вдалим.

Ось результати:

шахи - 2 місце (Лагода Сергій, Кириченко Микола);

футзал - 3 місце (Гебель Сергій, Кириченко Валерій, Шрамко Владислав, Меркулов Єгор, Биковський Степан, Павлюченко Андрій, Кошовий Максим, Каретник Едуард, Корчак Ол-др та Кологойда Денис).

Серед дев’яти збірних команд територіальних громад Запорізької області, які брали участь у Спартакіаді, спортсмени Гуляйпільської міської територіальної громади набравши 996 балів у загальнокомандному заліку посіли 3 місце, поступившись спортсменам громади Мелітополя (1092) та Федорівської ТГ (1272).

 

Начальник Гуляйпільської міської військової адміністрації Сергій ЯРМАК: «Попри руйнування та щоденні обстріли Гуляйпільської громади, її жителі не втрачають можливості розвивати спорт. Проживаючи тимчасово в Запоріжжі, наші спортсмени прославляють свою Батьківщину, виборюючи призові місця у спортивних змаганнях. Дякую організаторам та учасникам Спартакіади, адже такі маленькі спортивні перемоги мотивують працювати для нашої спільної Перемоги».

Сергій ГЕБЕЛЬ, капітан Гуляйпільської команди: «Сьогодні над головами літають ракети, здавалося б, що спорт не на часі, але ми продовжуємо його розвивати. Наша команда у загальнокомандному заліку посіли 3 місце. Дякую членам команди, які знайшли можливість та бажання позмагатися, адже участь кожного дозволила отримати на змаганнях бронзу».

Фото без описуФото без опису