Оголошено конкурс

  • 31

Згідно Конституції України, Конвенції про права осіб з інвалідністю, на виконання ч. 5 ст. 20 Закону України «Про освіту», відповідно до ч. 2 ст. 10, ч. 2 ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII зі змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 № 765 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами», розпорядження начальника Гуляйпільської міської військової адміністрації від 11.04.2024 року № 81 «Про затвердження Положення про призначення директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Гуляйпільської міської ради та форми контракту з директором комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Гуляйпільської міської ради» відділ освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГУЛЯЙПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, що знаходиться за адресою: Запорізька обл., м. Гуляйполе, вул. Цвітна, 8 (на даний момент працює дистанційно).

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та кваліфікація логопед, сурдопедагог, олігофренопедагог, тифлопедагог, практичний психолог, вчитель лікувальної фізкультури; досвід корекційно-розвиткової роботи з дітьми та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

 Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву про участь у конкурсі, автобіографію, особовий листок з обліку кадрів, заповнену особову картку (форма П-2), дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію документа, який посвідчує особу (паспорт), копію трудової книжки, згоду на збір та обробку персональних даних.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Засідання конкурсної комісії відбудеться через 30 календарних днів з дня опублікування інформації.

Кандидати подають документи, особисто протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення до відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради за адресою: м. Запоріжжя, пр. Перемоги, 117б, у робочі дні з 08 до 16 години та в електронному форматі (pdf, кожен документ окремим файлом) на електронну адресу [email protected]

Додаткову інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за тел. 0663527307.

 

Інші освіта

Всі освіта