Виплати військовим

  • 43

Гуляйпільська міська військова адміністрація повідомляє, що за ініціативи начальника МВА Сергія ЯРМАКА здійснюється прийом заяв на виплату одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям.

Допомога надається діючим військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань, які були мобілізовані (уклали контракт) з 2014 року та зареєстровані / постійно проживають(ли) на території Гуляйпільської міської територіальної громади, або членам їх сім’ї.

Допомога надається на підставі заяви військовослужбовця або члена його сім’ї (затвердженого зразка) на ім’я начальника міської військової адміністрації.

До заяви додаються такі документи:

- копія документа, що посвідчує особу (паспорт);

- копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платників податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті, подається копія сторінки паспорта з відповідною відміткою;

- копія військового квитка з відміткою про мобілізацію (укладення контракту) або інший підтверджуючий документ про проходження військової служби в ЗСУ або інших військових формуваннях;

- копія документа, який підтверджує проходження військової служби на день подання заяви про надання допомоги;

- копія документа, який підтверджує участі у бойових діях (посвідчення учасника бойових дій / довідка Форма 6);

- номер карткового/особового рахунку відкритий в банківській установі для перерахування коштів (або його копію) заявника.

У разі звернення за допомогою члена сім’ї військовослужбовця подаються документи підтверджуючі родинні стосунки.

Виплата матеріальної допомоги здійснюється в розмірі 20 000 гривень.

Заяви з усіма необхідними документами приймаються за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 117 Б, з 8:00 до 12:00 години з понеділка по п’ятницю. За додатковою інформацією будь ласка звертайтеся за телефоном 0509909466.